Mango-tonijn wraps

Eelke Mol Uncategorized

Mango tonijn wraps

Als je wederhelft een koksopleiding gaat doen, dan weet je wel dat je de komende tijd lekker gaat eten!
Dit is een uitzonderlijk lekker receptje dat hij meenam. Snijd de wraps in smalle stukjes en serveer ze bij de borrel, in twee stukken als voorgerecht, of zoals wij, maak er een stapel en eet tot je niet meer kunt ­čśë

Ingredi├źnten voor 4 wraps:
1 pakje tortilla’s
1 rijpe mango
200 g tonijnfilet (of tonijn uit blik)
300 ml mayonaise
125 g roomkaas
bosje platte peterselie
2 lenteuitjes
een beetje chili-olie (maak je zelf door chilipepertjes of chilipoeder in een bodempje olijfolie te doen)

Snijd de mango in kleine blokjes en de lenteui in kleine ringetjes. Hak de peterselie en meng deze met de lenteui, mango, mayonaise, roomkaas en chili-olie. Breng op smaak met zout en peper. Snijd de tonijn in repen en bak deze kort in een koekenpan, zodat het midden nog mooi ros├ę is. Snijd deze repen in plakjes en voeg ze toe aan het mayo-mengsel. Tonijn uit blik kun je natuurlijk gewoon zo toevoegen.
Verwarm de tortilla’s in een pan. Leg ze op een bord en leg in het midden een streep mayo-tonijnvulling. Rol de tortilla’s de door de zijkanten een klein beetje in te vouwen en vervolgens van onder naar boven dicht te rollen. It’s a wrap!


Geschreven door
Eelke Mol

Eelke Mol

As one of the contributors, I write about food, vintage, decoration, and recipes.